Tarieven

Bij de YogaHoeve kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Klik op een onderstaand pakket naar keuze voor het volgen van lessen of lees voor meer informatie over aanmelden hieronder bij ‘hoe werkt inschrijven?’.

 

Hoe werkt inschrijven?

Het werkt als een (digitale) strippenkaart waarbij je elke keer als je een les boekt een strip betaalt. Als het soms niet zo goed uitkomt, kun je een les overslaan en annuleer je jouw yogales boeking.

Schrijf je eenmalig in via inschrijven bij Momoyoga/ De YogaHoeve. Je ontvangt een welkom email bericht. Vervolgens kun je een strippenkaart/ lespakket naar keuze uitkiezen en online betalen via je momoyoga account.

Een pakket is flexibel betreft welke dag/ uur je erbij bent. Het boekingssysteem (momoyoga) werkt eenvoudig en houdt precies bij welke les beschikbaar is en hoeveel strippen je al gebruikt hebt. Je kunt je via het systeem aanmelden en afmelden voor lessen. Je kunt je alleen af-/aanmelden voor een les als je ingelogd bent. Heb je geen welkomstmail voor Momoyoga ontvangen? Stuur de Yogahoeve een bericht (info@deyogahoeve.nl).

Er is ook een een handige app voor op je telefoon. Deze is gratis te downloaden in de Appstore en op Google play. Met de app kun je online het lesrooster bekijken en lessen boeken en annuleren. Producten kunnen momenteel alleen via de website worden toegevoegd.

Andere mogelijkheden voor inschrijven en betalen

Mocht een digitale strippenkaart voor jou niet tot een gewenste optie behoren, zie onderstaande mogelijkheden:
– gepast contact betalen bij binnenkomst.
– bankoverschrijving voorafgaand aan de les o.v.v. je naam: IBAN: NL51INGB0007862892 t.n.v. deYogaHoeve.
Let op dat je wel tijdig een les boekt via het sturen van een email bericht aan info@deyogahoeve.nl.

Privé yoga les

Yoga werd vroeger traditioneel altijd 1 op 1 gegeven, van leraar tot student. Privéles biedt hierdoor op maat gesneden lessen welke aansluiten bij jouw situatie. Het biedt comfort en de mogelijkheid je persoonlijke aandacht te geven. Voelen sommige yogahoudingen niet zo goed? Of passen de reguliere lessen niet in jouw agenda? Dan is een privé reeks van yogalessen echt iets voor jou!

Persoonlijke (loopbaan) begeleiding

Door yoga word je bewuster van je lichaam en van bepaalde signalen die je lichaam aangeeft. Soms loopt het niet meer zo lekker en heb je behoefte om wat langer stil te staan bij deze signalen. Ik kan je begeleiden in dit proces en samen met jou op onderzoek gaan. Bij de persoonlijke (loopbaan) begeleiding heb ik alle tijd voor je om één op één aan de slag te gaan.

Het kan gaan om begeleiding bij:

  • obstakels zoals stress, futloosheid, burnout, conflicten met anderen
  • vragen bij koersbepaling: een pas op de plaats maken om te reflecteren op het verleden en de loopbaankoers naar de toekomst te bepalen
  • vragen over het verhelderen van talenten en beroeps-of studiekeuze.

Na een intake gesprek bepaal ik samen met jou de vervolgstappen. Via info@deyogahoeve.nl of 0648012188 kunt u een afspraak maken.