Over Karlijn

Mijn persoonlijke missie is om op een open en positieve manier mensen in beweging te brengen en bij te dragen aan het welzijn en bewustzijn van anderen.

In 2005 ben ik voor het eerst aanraking gekomen met yoga en het heeft mij niet meer losgelaten. In de afgelopen jaren heb ik verschillende yogastijlen en -docenten mogen ervaren. Onder andere Kenny Graham heeft mij geïnspireerd om de positieve kracht van yoga verder te ontwikkelen en te delen.

Bewust omgaan met mijn lichaam en geest is voor mij belangrijk om mij goed te kunnen voelen. Ik wil met mijn kennis en ervaring kunnen bijdragen in de ontwikkeling en groei van mensen zodat ze zich vitaler voelen en meer in balans zijn met zichzelf.
We leven in een drukke maatschappij die veel van ons vraagt en we kunnen met onze gedachten vaak in de toekomst of in het verleden zijn. Terwijl het leven zich nu afspeelt. Het is een uitdaging om in je eigen kracht te blijven staan en je te verbinden met je eigen wensen en verlangens.

Yoga is voor mij een fijn moment om tot mijzelf te komen. Door yoga heb ik, zowel fysiek als mentaal, meer kracht, flexibiliteit en bewustzijn ontwikkeld waardoor ik mijn eigen grenzen beter kan aanvoelen en ook weet wanneer ik mijn grenzen kan verleggen.
Ik gun iedereen de positieve werking van yoga en ik ben dankbaar als ik jou bij kan staan bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw fysieke en innerlijke krachten.

Mijn achtergrond

karlijnTrainen en begeleiden van groepen en individuen geeft mij veel energie.

In het verleden ben ik zeil- en ski instructeur geweest. Vervolgens ben ik vele jaren docent en studieloopbaanbegeleider in het hoger beroepsonderwijs (hbo) geweest en nu studiekeuze adviseur.
Voor mij is bewegen een fijne manier om mijzelf mentaal en fysiek prettig te voelen. In mijn sportachtergrond ben ik altijd eenzijdig met mijn lichaam bezig geweest. Door yoga heb ik meer bewustzijn gekregen voor mijn totale lichaam en geest.

Ik ben altijd sportief ingesteld geweest. Jarenlang fanatiek gehockeyd en nu, naast yoga, haal ik ook ontspanning uit hardlopen, racefietsen, mountainbiken, zeilen en skiën.

Wil je meer over mijn professionele achtergrond weten, zie dan ook mijn Linkedin pagina.

Gevolgde opleidingen

Yoga Teacher Trainer (200 RYT-Yoga Alliance), Teacher Trainer Hormoonyoga (Fusion Yoga), Teacher Trainer Gravotonics Yogaswings (Kyosan), Training Pranayama en Yoga (Queno sportopleidingen), diverse yoga workshops o.a. Yoga Nidra, Transformationeel coach en trainer (Orbis, Wagner Instituut), Familie opstellingen (Bert Hellinger Instituut), Pedagogische didactische bekwaamheid (HAN), NLP en diverse trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling (Bureauland).