Ervaringen

Lees hier de ervaringen van deelnemers over de yogalessen van Karlijn.

Onderaan de pagina kan je ook je eigen reactie achterlaten. Dat wordt erg gewaardeerd! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en je kan zelf kiezen of jouw naam vermeld mag worden.

  • 17 juli 2017 om 15:21
    Permalink

    Erg tevreden met Karlijn

    Zelf ben ik erg tevreden met Karlijn, onze yogadocent.

    • Zij heeft oog voor iedereen en corrigeert waar nodig op een prettige manier. Daardoor sta je ook beter in je houding.
    • Zij heeft een prettige rustige stem, erg fijn ook bij de ontspanning na de les.
    • Elke maand neemt zij een ander deel van je lichaam onder de loep dmv yoga. Erg fijn, het maakt de lessen afwisselend en daardoor gemotiveerder.
    • De lavendeldoekjes bij de ontspanning erg fijn.
    • Zij doet duidelijk de oefeningen voor met verschillende opties. Dwz de verschillende opties bepalen de moeilijkheidsgraad, zodat er altijd iets voor jou bijzit.

     

    Pea Draaisma

    Beantwoorden
  • 17 juli 2017 om 15:27
    Permalink

    Uitdagend en ontspannend

    De yogalessen van Karlijn zijn uitdagend en ontspannend. Door steeds een aantal herhalingen van de les weet je wat er komt. Karlijn geeft in bijna elke pose meerdere opties om te zien wat die dag voor jou goed voelt. Zo kun je zelf steeds iets verder de uitdaging aangaan. Daarbij geeft ze leuke “yogaweetjes”. Met een rustige, fijne stem neemt ze je mee door de les, zonder daarbij de nadruk heel zwaar op het spirituele te leggen. Yoga is gewoon een hele prettige manier om je lijf en spieren sterk te houden. En een heerlijk opgeladen gevoel nadien is een feit!

    Tamara Brader

    Beantwoorden
  • 17 juli 2017 om 15:28
    Permalink

    Communicatief heel goed

    De docent is communicatief heel goed. Ze creëert sfeer en vanaf de eerste les voel je je welkom, gekend en dat blijft zo. De instructies zijn duidelijk en bovendien doet ze alles voor. De lesopbouw in blokken van een maand met wisselende accenten voldoet goed. Vaak onopvallend voor de anderen corrigeert ze foutjes bij cursisten zonder dat die zich in hun hemd gezet voelen. Kortom, een fijne docent, die haar lesstof ook nog meegeeft aan de cursisten.

    Harry Hulscher

    Beantwoorden
  • 17 juli 2017 om 15:29
    Permalink

    Ik kijk uit naar de volgende les

    Jou als yogadocente te hebben en daar les van te mogen krijgen is als een kadootje, elke woensdag opnieuw.
    Jouw lessen zijn voor mij als leek, ik weet niet wat alle mogelijkheden zijn in de yoga, heel mooi opgebouwd, iedere maand een ander deel van je lichaam en voeding voor je geest.
    Voor mij zijn jouw lessen energiek, rustgevend en als we stoppen, kijk ik al weer uit naar de volgende les.

    Janny Jansen-Klein

    Beantwoorden
  • 17 juli 2017 om 15:29
    Permalink

    Prettige mix tussen ontspannen en pittig

    Karlijn’s lessen zijn een prettige mix tussen ontspannende en wat pittiger oefeningen. De diverse houdingen worden op rustige wijze technisch goed uitgelegd en er worden verschillende moeilijkheidsgradaties als optie gegeven zodat iedere cursist op zijn eigen niveau mee kan doen. Daarbij heeft Karlijn goed oog voor de cursisten en corrigeert de houding op een zachte manier waar nodig.

    Fijn is ook dat er maandelijks een thema centraal staat. Zo kan je als cursist wennen aan de houdingen. Je leert de techniek goed onder de knie te krijgen en het optimale uit de houding halen. Een fijne start van de dag!

    Bertine Ozenga

    Beantwoorden
  • 17 juli 2017 om 15:30
    Permalink

    Goed opgebouwde lessen

    Sinds een halfjaar volg ik yogalessen bij Karlijn. Ik vind het fijn dat ze meerdere opties geeft in zwaarte van de oefening. Haar uitleg van de oefening is rustig en helder en daarom goed te volgen. De lessen zijn goed opgebouwd en ze geeft je ruim de tijd voor de ontspanning.

    Ingrid

    Beantwoorden
  • 5 september 2017 om 16:39
    Permalink

    Fijn les, duidelijke uitleg

    Ik ben bij toeval als leek met bedenkingen bij jou in de les gestapt en ik heb genoten. Jij geeft fijn les; duidelijke uitleg, alternatief geven als ik iets niet kon uitvoeren, veel aanwijzingen over de ademhaling. Het lavendeldoekje aan het einde is heerlijk.

    Marya de J.

    Beantwoorden
  • 13 oktober 2017 om 09:40
    Permalink

    Persoonlijke aandacht

    Karlijn loopt tijdens de les rond, indien nodig corrigeert ze de houding of geeft vervangende oefening.
    Opbouw in de lessen. Geeft op een prettige manier les.

    Anne Vreeken

    Beantwoorden
  • 8 november 2017 om 14:39
    Permalink

    Prettige manier van lesgeven op mooie, rustige locatie

    Wat een mooie landelijk gelegen ruimte om een (privé)les yoga in te mogen krijgen.
    Karlijn geeft op een hele prettige manier les. Ik kende haar al uit Groningen, waar ze ook les gegeven heeft. Maar deze locatie straalt toch veel meer rust uit.
    Ga zo door Karlijn. Je doet het erg fijn.

    R. Mulder

    Beantwoorden
  • 15 januari 2018 om 18:14
    Permalink

    Privelessen voelen vanaf begin erg goed

    Ik heb nu een aantal privé lessen gevolgd bij Karlijn. Vanaf het begint voelt dit erg goed. Een intake gehad waarin zij de tijd neemt om wensen en ervaringen te bespreken. Daarna aan de slag, aangepast op wat op dat moment haalbaar is/waar ik behoefte aan heb. Ik had nog nooit eerder een yoga les gevolgd en merk nu al dat de oefeningen gemakkelijker gaan, mijn lichaam meer aankan en dat het vooral veel ontspanning geeft.

    Saskia Rasker- Boerema

    Beantwoorden
  • 24 januari 2018 om 17:05
    Permalink

    De eerste individuele les voelde direct goed

    Ik ontdekte de Yogahoeve, zag de mogelijkheid om individueel les te nemen, en de eerste les was het direct goed. Wat is zo’n les fijn om te doen, zoveel aandacht! Ik wil houdingen verdiepen en corrigeren, dit doet Karlijn op een hele prettige manier.
    Karlijn weet heel goed aan te sluiten bij mijn wensen en komt met uitdagende nieuwe poses, die ondersteunend zijn voor de houdingen die ik thuis verder uitwerk. Zo is een hele mooie samenwerking ontstaan.

    Lydia van Peursem

    Beantwoorden
  • 9 mei 2018 om 14:33
    Permalink

    Waanzinnig mooi uitzicht op de landerijen, rustige prettige lessen

    De Yoga lessen van karlijn worden op een rustige en prettige manier gegeven. Tijdens de lessen kom je tot rust en tot jezelf. Wanneer de temperatuur het toelaat wordt er les in de tuin gegeven. Met een waanzinnig mooi uitzicht op de landerijen. Dit alles vind je bijna nergens.

    Anneke van de Beek

    Beantwoorden
  • 9 mei 2018 om 14:34
    Permalink

    Rust en aandacht

    Een prachtige plek in Onnen waar Karlijn op een prettige manier yoga les geeft. Veel rust en aandacht door de kleinschalige opzet.

    Wilma Poort

    Beantwoorden
  • 22 mei 2018 om 18:50
    Permalink

    Rustpunt in de week

    De Yoga-sessies van Karlijn bieden mij een een welkom rustpunt in de week. Even stilstaan na een week met vaak een drukke agenda en andere beslommeringen die mijn hoofd in beslag nemen. Karlijn heeft een prettige en rustige stem, biedt verschillende stretch en ontspanningsoefeningen, geeft uitleg en zo nodig begeleiding op maat. Een goede manier voor mij om in een mooie omgeving, binnen of buiten, even weer een pas op de plaats te maken.

    Anja ter Meer

    Beantwoorden
  • 29 augustus 2018 om 12:56
    Permalink

    Hormoonyoga, zeker de moeite waard!

    Al een fiks aantal jaren zitten hormonen mij dwars in verband met PCOS, daarbij kwamen de overgang en fibromyalgie om de hoek en was alles weer flink in war. Via Karlijn leerde ik Hormoonyoga kennen en het leek mij zeer de moeite waard dit te proberen.
    De oefeningen van de Hormoonyoga zijn makkelijk te volgen via de online video’s van de YogaHoeve (na dit een paar keer te hebben gedaan in de Yogahoeve, om de juiste houdingen en ademhaling te leren).
    Mijn lichaam wordt soepeler en ik begin de dag met meer energie, het is enorm goed voor mijn humeur.
    De Hormoonyoga doet meer voor mijn lichaam en geest dan ik verwacht had. Ik zou het iedereen die onverklaarbare klachten, stemmingswisselingen, overgangsklachten etc. heeft aanraden Homroonyoga te proberen.

    A. Bakker

    Beantwoorden

a.u.b. log in om een bericht te plaatsen